• Agii Apostoli

  • Agii Apostoli

  • Chrissi Akti strand

  • Agii Apostoli aktiviteter

Agii Apostoli

Agii Apostoli kartaAgii Apostoli ligger ca. 4 km väster om staden Chania. I stadens centrum hittar man ett utbud av butiker, restauranger, kaféer och barer, dock självklart inget som kan mäta sig med staden Chania.

Delar av Agii Apostoli är naturskyddade vilket innebär bl.a. att det finns flera grönområden, härunder en liten park.

Sunweb: Billiga resor till Kreta.

Stränderna i Agii Apostoli
Det finns tre fina stränder i Agii Apostoli, och samtliga ligger väl skyddade i små vikar. Med den fina sanden, klara och grunda vattnet, är stränderna ytterst barnvänliga.

För de lite större barnen och leksugna vuxna finns olika vattensportsaktiviteter att tillgå.

Den mest kända stranden i Agii Apostoli är Chrissi Akti, som betyder ”den gyllene stranden”. Stranden har fått namnet efter sandens gyllene färg.

Agii Apostoli strand

Restauranger och nattliv
Det finns ett urval av restauranger och kaféer i Agii Apostoli. Och skulle man en kväll vilja ha ett större urval, är det inte långt till Chania.

Nattlivet är förhållandevist lugnt i Agii Apostoli. Åter igen, vill man ha ett större tillgång till det hektiska nattlivet i Chania, är det bara en kort buss- eller taxiresa bort.

Aktiviteter och sevärdheter
Agii Apostoli är ett relativt lugn och fridfull stad utan några allt för stora aktiviteter. Staden är mest känd för de tre vackra vikar med var sin sandstrand.

Agii Apostoli karta